Huvudsponsorer
20 maj 2017 | Snart 300 team
Nu är vi 295 registrerade team, väldigt nära 300 - fantastiskt! Det ska bli superskoj och riktigt spännande när allt drar igång.

Tänk på att det inte är många dagar kvar tills anmälningsperioden är över. Så om du inte har anmält ditt team ännu så gör det nu! :)

Missa inte Fiskejournalens senaste artikel om tävlingen: Fiskejournalen.se - Anmäl dig till Sommargäddan 2017
10 maj 2017 | 230 team
Nu är vi 230 registrerade team, wow!

Det vinnande teamet får även möjligheten att designa sina alldeles egna bete från BONIbaits och Nettel Baits i valfri genomförbar färg.

BONIbaits har fångat mängder med gäddor 100+ i Europas vatten, se till att ha minst ett sådant bete i lådan innan tävlingen kör igång.

Nettel-Laken är en slående imitation av en tånglake, ett vanligt förekommande och lättfångat byte för många rovfiskar i Östersjön, däribland gäddan. Betet har massor med stora gäddor på sitt samvete så glöm inte att ha ett par i båten under tävlingens gång.
2 maj 2017 | Snart 200 team
Snart 200 registrerade team, helt galet! Om ni har missat det så läs gärna Fiskejournalens artikel om oss genom att klicka på länken nedan.

Fiskejournalen.se - Stort intresse för Sommargäddan!
25 april 2017 | GÄDDA
Redan 140 registrerade team till Sommargäddan 2017 med över en månad kvar till start, fantastiskt! Vi vill passa på att tipsa alla er gäddfantaster att rusa till närmsta butik och köpa Fiskejournalens specialmagasin GÄDDA som innehåller massa tips och en helsida om tävlingen.

Fiskejournalen.se - Specialmagasinet GÄDDA ute nu!

11 april 2017 | Sommargäddan 2017, nu kör vi!
Är ert TEAM grymmast i Sverige? Den siste augusti vet vi! Registrera er till tävlingen via denna länk. #SKITFISKE #BIG5

Vi vill även tacka alla våra underbara sponsorer som har gjort vårt prisbord till något helt magiskt!

Scandica, Raymarine, Fiskejournalen, Söder Sportfiske, Zalt, Headbanger Lures, Fishingday, Dragsö Sportfishing, Dekalbolaget, Boni Baits, Nettel Baits & Mouse Fishing - ALL KÄRLEK TILL ER